Gornji Rahić i okolina dobili su samouslužnu autopraonu za potrebe svojih motornih ljubimica.  Može se sa sigu6praonarnošću reći  da je to prva samouslužna autopraona u južnom dijelu Brčko distrikta. Velika je to stvar imat pri ruci olakšicu koja će mnogima dobro doć. Beg Oil od otvorenja benzinske pumpe prati sve vidove uslužnih djelatnosti vezane za njihovu djelatnost te time postaje privlačan za potrošače ovih usluga.

Savremeni vid pranja auta je prisutan u svakoj malo ozbiljnoj sredini, jer priznat će te naročito za našu raju koja dolazi iz inostranstva koja to ima na svakom koraku pri ruci u njihovim prebivalištima.

Projekat koji je urađen je vrijedan pažnje jer uz pranje auta na ovaj način  korisnici imaju na raspolaganju  i usisivač, tečnost sa šoferšajbe te tečnost za sjaj vaših auta kao i felgi na autu.

Dakle sve na  jednom mjestu. Autopraona je na usluzi 24 sata ljeti i zimi. Mnogi od nas su znali često tokom prolaska kroz grad znali koristiti ovaj vid usluge, sada je to olakšica koja je tu nadohvat ruke u svom mjestu u blizini.

Ovom uslužnom djelatnošću  naš  kraj je postao bogatiji sa novim tehnološkim olakšicama. Pristup autopraonici je kvalitetan i na usluzi su dvije  autopraonice što je sasvim dovoljno za korisnike.