engleski preporodBošnjačka zajednica kulture „Preporod“ Brčko distrikt Bosne i Hercegovine obavještava sve zainteresovane da je u toku upis na kurseve njemačkog i engleskog jezika za djecu u Gornjem Rahiću.

Mjesečna članarina za kurs iznosi 30,00 KM i u cijenu su uračunati udžbenici. Nastava se održava dva puta sedmično po sat vremena u savremeno opremljenim mektebskim prostorijama.

Prijaviti se možete na broj telefona: 049/230-120, lično u prostorijama Islahijeta, na Facebook stranicu Škola stranih jezika BZK Preporod Brčko distrikt BiH ili na mail adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kursevi engleskog jezika odvijaju po Cambridge-ovim standardima uz njihove udžbenike, certifikate i diplome. Kurs njemačkog jezika izvodi se u skladu sa evropskim referentnim okvirima, prema udžbenicima izdavačke kuće Hueber.

Ovim projektom pokušavamo izvršiti promociju važnosti učenja stranih jezika kao osnove za uspjeh u školi, poslu i životu. Učenje stranog jezika pozitivno utiče na govorne vještine djeteta, a istraživanja pokazuju da pozitivno utiče na pamćenje, planiranje te sposobnosti multitaskinga.