Aac food 20C Food iz Velike Kladuše, kompanija iz sastava AS Holdinga, sljedeće sedmice u Sarajevu zvanično će promovirati i na tržište lansirati kremne namaze od lješnjaka pod robnim markom MAZA.

AC Food iz Velike Kladuše, kompanija iz sastava AS Holdinga, sljedeće sedmice u Sarajevu zvanično će promovirati i na tržište lansirati kremne namaze od lješnjaka pod robnim markom MAZA.

Riječ je o obnavljanju brenda koji je ranije postojao, a što je poslovna filozofija AC Fooda u vlasništvu tešanjske porodice Hrvić, nakon što su oživljeni nekadašnji poznati proizvodi Agrokomerca Tops, kafa Emina, Vegedor i drugi. 

Velikokladuška „nutela“ (kako su je mediji prozvali, napomena BI) spadala je u red najatraktivnijih proizvoda nekadašnjeg giganta koji postupno obnavlja proizvodnju nakon što je dospio u vlasnišvo tešanjske grupe AS.
MAZA  se proizvodi od najkvalitetnijih sastojaka, a sadržava u sebi 20% ili 30% udjela lješnjaka, a u ponudi će se naći i MAZA Crunchy sa hrskavim kuglicama žitarica.

Na dogođaju, 26. decembra novinarima će novi proizvod predstaviti Edo Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga i Lejla Čorhodžić, direktorica prodaje, marketinga i razvoja AC Fooda, prenijela je Slobodna Bosna.

cicek

Iz ove kompanije na tržištu se pojavio novi Tops sa jabukom i cimetom

Nakon ananasa, jabuka i cimet je drugi po redu novi okus u posljednjih nekoliko mjeseci, a u planu su inovacije sa novim zanimljivim okusima u skladu sa očekivanjima ljubitelja ovog poznatog biskvita. Prehrambena industrija AC FOOD nedavno je na tržište plasirala novi Tops sa jabukom i cimetom.

tops jabukaOvaj novi proizvod jednog od najomiljenijih biskvita u Bosni i Hercegovini već se nalazi u prodaji u Bosni i Hercegovini. Veliki inostrani lanci već su pokazali interes, tako da će se Tops jabuka i cimet uskoro naći i na policama stranih marketa prenosi faktor.ba.

- Tops jabuka i cimet poslastica je kojoj se teško može odoljeti. Treba naglasiti da se ne radi o aromi, već o prirodnom cimetu. Novi zimski okus uz dobro poznatu sinergiju jabuke i cimeta, kombinacija je puna energije koja osvaja na prvi zalogaj. Za mnoge, jabuka i cimet predstavljaju idealan spoj okusa, pogotovo kada su poslastice u pitanju.

Neodoljivi i prepoznatljivi zimski miris cimeta savršeno je kombiniran s voćnim okusom jabuke kako bi hladni dani bili što ugodniji. navodi se u saopćenju kompanije AC Food.

Cimet je poznat po tome što je bogat kalcijumom i željezom, a odlično se slaže sa jabukama koje su bogate vitaminom C i antioksidansima.

Nakon ananasa, jabuka i cimet je drugi po redu novi okus u posljednjih nekoliko mjeseci, a u planu su inovacije sa novim zanimljivim okusima u skladu sa očekivanjima ljubitelja ovog poznatog biskvita.

Tops se proizvodi od 1980. godine i jedan je od najpoznatijih brendova te vrste u regiji. Tops se trenutno izvozi na tržišta Slovenije, SAD-a, Hrvatske, Iraka, Srbije, na Kosovo, zatim u Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju, Austriju, i u druge zemlje.