SOHBET DRUZENJEPoštovane džematlije džemata Gornji Rahić ovom prilikom želimo Vas obavijestit da je džemat Gornji Rahić pokrenuo projekat dolaska na „Sabah-sohbet druženje“ koje će se provest u subotu 31. decembra.

Naime ovim projektom želja nam je da nas bude što više na sabah namazu u našoj lijepoj džamiji jer su džematlije ukras svake džamije. Nakon klanjanja sabah namaza slijedi druženje i razgovor džematlija u restoranu Havana uz kahvu,čaj, kolač i drugo. Ovim povodom postoji mogućnost i nekakvih prijatnih iznenađenja.

Također ovim povodom su obuhavćeni samo muškarci za ovaj  pilot projekat džemata.

Vaše je da nas obavijestite lično u džamiji ili na mesindžer telefona 061/424-435 i to porukom sa imenom i prezimenom kako bi smo imali brojno stanje za restoran. Ograničen je broj prijava pa stoga vas obavještavamo da imate roka od večeras 28. decembra do petka 30. decembra do 14:00 sati da se prijavite kako bismo imali mjesta za vas u restoranu.

Cilj projekta je da se ljudi druženjem i zajedničkim sabah namazom zbliže i razgovaraju na najbolji mogući način. Radujemo se vašem odazivu u ovom hajr djelu.