rajhicko1Ulaskom u mjesec juni i pribiližavajući se ljetnom nastupu Mjesna zajednica već treću godinu za redom organizuje manifestaciju "Rahićko ljeto". Tako će i ove godine biti, te ovom prilikom Mjesna zajednica najavljue dva događaja koja slijede na prostorima mjesne zajednice.

Dana 23.06.2019. godine (nedjelja) u sklopu manifestacije "Rahićko ljeto" bit će održano takmičenje u ribolovu za mlađe kategorije. Takmičenje će se održati na "Mehinim jezerima"(Gornji Rahić), anajuspješniji takmičari će biti nagrađeni vrijednim nagradama. Nakon takmičenja upriličit će se bogat kulturno zabavni program. Prijave za učesnike na dan održavanja takmičenja ili na broj 061/427-747. Svi ste dobro došli...

Dana 6.i 7. jula (subota i nedjelja) u Mjesnoj zajednici Gornji Rahić će se održati tradicionalno narodno veselje- vašar. Sve informacije oko rezervacije prostora  kojima raspolaže Mjesna zajednica imate priliku dobiti na broj telefona: 00387 61/643-568. Stojimo Vam na raspolaganju. MZ Gornji Rahić.