TPAKETI 2018okom akcije koja se vodi od početka mjeseca ramazana džemat Gornji Rahić je svoj tradicionalni projekat "ramazanska hedija" ove godine vodio pod naslovom "Otvorimo hiljadu vrata" u sklopu islamske zajednice u BiH.

Rezultati akcije su polučili dobre rezultate te je tokom proteklih dana uručeno do sada 30 paketa, vrijednost u prosjeku jednog paketa iznosi 70,00 KM.Paket je sadržavao oko trideset raznih artikala od prehrambenih kao što su brašno,ulje,šećer (sitni,kocka), kahva, riža,grah,makaroni-tjestenine, supa, palenta, mlijeko, germa,so, biber,crvena paprika,đem-krem, vegeta, konzerve te dr. i u higijenskim artiklima kao što su prašak za veš, tečnost za suđe,sudopera,žica za suđe,spužvica,tečni sapun,šampon i dr.

Džemat Gornji Rahić se zahvaljuje svim učesnicima u ovom hajirli projektu, projekat je uspio, izmamili smo i suza kod onih koji su dobili našu hediju, reakcije su odlične. Šta reći na kraju da Milostivi ukabuli napor svih nas u ovom dobrom djelu i da ubuduće radimo dobre stvari.

Vrijednost projekta je iznosila 2.100,00KM. U toku su u džematu Gornji Rahić još dva vrijedna projekta zašto će javnost biti upoznata o rezultatima istih.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.