altPoštovani posjetitelji našeg web portala dzematrahic, od sada i vi na jedan direktan način možete uzeti učešće u kreiranju sadržaja naše i vaše stranice. U rubrici ''Vaša pisma'' povremeno ćemo objavljivati vaše pohvale, kritike i sugestije. Isto tako, oni koji sa svima nama žele podijeliti svoje životno iskustvo koje se tiče vjere islama, imat će priliku to učiniti kroz ovu rubriku.

 

Zato nam šaljite svoje istinite životne priče o pokajanju, eventualnom prelasku na islam, ili nam opišite neke od zanimljivih momenata iz vaših života koji bi mogli biti od koristi svima nama. Ako se neko želi okušati i kao autor nekog korisnog teksta koji će tretirati pitanje islama i muslimana općenito, i to sada kroz ovu rubriku može pokušati. Naravno, ne uzimamo u obavezu da ćemo objaviti sva pisma koja nam pristignu, već ćemo izabrati ona za koja smatramo da su najzanimljivija i najkorisnija. Oni koji žele mogu se potpisati punim imenom i prezimenom ili samo nadimkom. To vama ostavljamo na izbor.

 

Za istinitost i vjerodostojnost priča i događaja koje ćete nam ispričati i o kojima ćete nam pisati, svako će lično snositi odgovornost pred Uzvišenim Allahom, Koji zna i za ono što rob pomisli. Vaša pisma možete slati kroz rubriku ''Kontakt'', ili direktno na našu e-mail adresu urednika This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.